Piirustuskilpailu lapsille!

Lähellä äitiä – miten sinä ja perheesi autatte imettävää äitiä?

Kansainvälistä imetysviikkoa vietetään Suomessa 14.-20.10.2013. Teemana viikolla on ”lähellä äitiä”. Onnistuneen imetyksen taustalla on paljon tukea perheeltä, muilta äideiltä ja ammattilaisilta. Rinnalla järjestää imetysviikkoon liittyvän piirustuskilpailun kaikille 0-12 -vuotiaille lapsille.

Kilpailuaika 18.9.2013 – 9.10.2013, äänestysaika 14.10. – 20.10.2013.

Piirokset ovat saapuneet perille ja ne ovat nyt nähtävillä Rinnalla Fb-sivuilla. Käy katsomassa kauniit kuvat ja tykkää sykyhdyttävimmästä, jolloin osallistut Maitotytön perhospyyhkeen arvontaan! Katso kuvat täältä >>

Palkinnot: kaksi Leikkien.fi lahjakorttia sekä Maitotytön Perhospyyhe -vauvalle.

 

Kilpailuohjeet, säännöt ja ehdot

Käytännössä kilpailuun osallistutaan lapsen vanhemman tai muun laillisen edunvalvojan toimesta. Tmi Rinnalla valitsee vastaanotetuista piirustuksista 30 julkaistavaksi kilpailun Rinnalla facebook-sivulla, jossa piiroksia voi äänestää 14.10.-20.10.2013 välisenä aikana. Eniten ”tykkäyksiä” saanut piirros valitaan voittajaksi ja piirroksen piirtäjä saa palkinnoksi lahjakortin Leikkien.fi -kauppaan. Lisäksi Tmi Rinnalla arpoo kaikkien kilpailutyön ajoissa palauttaneiden kesken toisen lahjakortin Leikkien.fi -kauppaan. Lahjakortti käy myös Leikkien.fi -verkkokaupassa.

Tmi Rinnalla arpoo myös kaikkien kuvia ”tykkänneiden” kesken yhden Maitotyttö Perhospyyhkeen -vauvalle. Arvonta suoritetaan 25.10.2013. Voittajien nimet julkaistaan Tmi Rinnalla-facebook-sivulla sekä Rinnalla.fi-www-sivulla. Heihin otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä saatavilla olevien yhteystietojen rajoissa.

Miten voin osallistua?

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä piirustuskuvan 18.9.-9.10.2013 välisenä aikana Rinnalla facebook-kilpailusivun kautta osoitteessa fb.me/rinnalla tai sähköpostitse osoitteella kilpailu@rinnalla.fi

  • Piirrä piirustus A4-kokoiselle paperille värikynillä, tusseilla, vesiväreillä tms.
  • Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun yhdellä työllä.
  • Valokuvaa tai skannaa kuva. Sen tulee olla JPEG-muodossa. Kuvan tarkkuus voi olla esimerkiksi 75dpi, jolloin kuvanmitat ovat noin 880×620 pikseliä. Kuvan koko voi olla myös jotain muuta, mutta kuitenkin enintään 3 Mt.
  • Tallenna kuvatiedosto nimimerkillä ja kuvalle antamallasi nimellä. Esimerkki: Nimimerkki_Kuvannimi.jpg.
  • Liitä kilpailutyön piirtäneen lapsen etu- ja sukunimi ja ikä sekä kilpailuun osallistuvan vanhemman tai muun laillisen edunvalvojan yhteystiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Laita mukaan antamasi kuvannimi, jolla kuva julkaistaan. Voit myös liittää kuvan yhteyteen lyhyen kuvauksen piirustuksen tapahtumista.

Rinnalla on oikeus tarkistaa tietojen oikeellisuus ja hylätä puutteellisia tai vääriä tietoja sisältävät kilpailutyöt. Rinnalla on myös oikeus hylätä loukkaavaa materiaalia sisältävät piirustukset. Rinnalla noudattaa tietojen säilyttämisessä ja käsittelyssä henkilötietolain edellyttämää huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Osallistuvilla henkilöillä on oikeus tarkastaa itseään ja lastaan koskevat tiedot.
Rinnalla ei vastaa millään tavoin Facebookin tavasta käsitellä ja säilyttää käyttäjien siellä antamia tietoja. Facebook noudattaa omaa yksityisyyden suojaa koskevaa ohjeistustaan, joka on nähtävillä osoitteessa http://www.facebook.com/#!/about/privacy/.

Oikeudet

Lähettämällä piirustuksen Tmi Rinnalle vakuutat olevasi piirustuksen tehneen lapsen laillinen edunvalvoja. Samalla luovutat Tmi Rinnalle oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä piirustuksia omassa viestinnässään painetussa mediassa, internetissä ja Facebook-sivulla. Tmi Rinnalla on oikeus rajata tai muuttaa kuvan kokoa. Julkaistujen piirustusten tekijöiden nimet tai nimimerkit mainitaan aina piirustusten julkaisun yhteydessä, julkaistuista piirustuksista ei makseta erikseen palkkiota.
Tmi Rinnalla on oikeus muuttaa tai lopettaa kilpailu milloin tahansa ja Tmi Rinnalla on oikeus tutkia mahdolliset huijaukset tai niiden yritykset ennen kuin määrittää voittajan.
Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Tmi Rinnalla järjestämän arvonnan käyttöön, etkä Facebookille.
Tmi Rinnalla ei luovuta annettuja tietoja kenenkään kolmannen osapuolen käyttöön.

Lisäksi

Rinnalla työntekijöiden lapset eivät voi osallistua kilpailuun. Jos haluat peruuttaa oman osallistumisesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen kilpailu@rinnalla.fi viimeistään 9.10.2013 mennessä ja liitä mukaan kaikki tarvittavat tiedot. Rinnalla ei vastaa väärinkäytöksistä, ja vastuu annettujen tietojen oikeellisuudesta samoin kuin piirroksen aitoudesta ja siitä, ettei piirros ole jäljitelmä jostain aikaisemmasta piirroksesta tai muuten loukkaa jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia, on kilpailutyön ja lapsen tiedot lähettäneellä osallistujalla.

Rinnalla ei vastaa mahdollisista vahingoista, ongelmista ja väärinkäytöksistä, jotka ovat Facebook-palvelusta johtuvia tai Rinnalla-yrityksen omista toimista ja kuvien tai muun aineiston asianmukaisesta käytöstä riippumattomia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä piirroksen hyväksyt nämä säännöt sinua sekä piirroksen piirtänyttä lasta sitoviksi. Rinnalla pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjänä toimiva Rinnalla maksaa palkinnoista verot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Salla Joutsen

Salla Joutsen

Kun tarvitset neuvoa, ohjausta tai lempeää rinnallakulkijaa perheesi hyvinvoinnin tukemiseen, kuljen mielelläni rinnallasi.