Synnytysvalmennus valmistaa vanhempaa ja perhettä suureen hetkeen

Jokainen raskaus ja synnytys etenee omalla tavallaan. Synnytysvalmennusten tavoitteena on valmistaa synnyttäjää ja perhettä tulevaan koitokseen. Valmennuksissa käymme konkreettisesti läpi synnytyksen kulun, tutustumme kivunlievityskeinoihin ja valmistaudumme lempeästi ja kokonaisvaltaisesti tulevaan h-hetkeen. 

Rinnalla tarjoaa Vauvantai-konseptin mukaista synnytysvalmennusta, jonka lisäksi palveluvalikoimaan on tulossa pian myös Spinning Babies® -synnytysvalmennukset.

Vauvantai-synnytysvalmennus
– tavoitteena rauhallinen synnytys, voimaantunut synnyttäjä ja osallistuva puoliso


Vauvantai-synnytysvalmennus on lämminhenkinen ja toiminnallinen synnytysvalmennus, jonka tavoitteena on rauhallinen synnytys, voimaantunut vanhempi ja osallistuva puoliso. Valmennuksessa huomioidaan sekä vanhempien että vauvan tarpeet.

Vauvantai-synnytysvalmennuksessa puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Valmennuksen aikana saat syvää ymmärrystä synnytyksen etenemisestä sekä konkreettisia keinoja kivun lievitykseen ja ponnistamiseen. Tutustumme kivunlievityskeinoista mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi. Opastan myös Tens-laitteen käyttöön ja voit tarvittaessa tehdä laitevarauksen omaan synnytykseesi.

Vauvantain valmennus on erityisen hyödyllinen myös puolisolle tai tukihenkilölle. Valmennuksessa opitaan, mitä synnytyksessä voi tehdä ja kuinka synnyttäjää voi kannatella ja tukea. Päivä sisältää toiminnallisia harjoituksia, jotka voidaan toteuttaa tukihenkilön kanssa.

synnytysvalmennusta ryhmälle

Vastaanotolla tai oman kodin rauhassa – sinä päätät

Valmennus voidaan pitää pienryhmävalmennuksena (max. 6 henkilöä) tai henkilökohtaisena palveluna, ja se voidaan toteuttaa joustavasti joko vastaanotolla tai oman kotisi rauhassa. 

Valmennuksen kesto on noin 3 tuntia, ja se sisältää kahvi- tai teetarjoilun. 

Kysy lisää ja ilmoittaudu synnytysvalmennukseen ottamalla yhteyttä!

Rinnalla-synnytysvalmennus yksilövalmennuksena

Vauvantai® -synnytysvalmennus

60-120 €

hlö/pari

Spinning Babies®
-synnytysvalmennus pian saatavilla

Spinning Babies® -menetelmän tavoitteena on erilaisten lempeiden liikkeiden ja tekniikoiden avulla helpottaa vauvan matkaa lantiossa, jotta synnytys voi edetä sujuvasti omalla painollaan. Spinning Babies® -harjoitteista on apua myös odotusaikana vaivaaviin kipuihin. Liikkeet ovat lempeitä ja ehdottoman turvallisia, ja ne toteutetaan koulutetun terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. 

Spinning Babies® -koulutuksen käyneitä on Suomessa vain kourallinen. Oma Spinning Babies® -koulutukseni on sertifioitia vaille valmis, joten voin pian tarjota menetelmän mukaista synnytysvalmennusta. 

Spinning Babies® -menetelmään voit tutustua menetelmän kotisivuilla. Suomenkielisen aineiston osittaisesta käännöksestä on keskusteltu organisaation kanssa. 

https://SpinningBabies.com/