Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rentouttaa, helpottaa ja palauttaa

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen ja syvärentouttava hoito odottavalle ja synnyttäneelle vanhemmalle. Vyöhyketerapialla odottajaa voidaan hoitaa turvallisesti koko raskauden ajan. Raskaana ollessa on tärkeä pitää huolta itsestään – anna siis hetki omalle hyvinvoinnillesi!

Raskauteen ja odotusaikaan liittyy suurien tunteiden lisäksi suuria kehollisia muutoksia. Monet nauttivat raskausajasta, mutta myös erilaiset epämiellyttävät keholliset tuntemukset saattavat kiusata odottajaa − pahoinvointi, unettomuus, huimaus, väsymys, aineenvaihdunnan häiriöt ja erilaiset kivut ovat monille odottajille tuttuja.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen, lempeä ja rentouttava hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa ja helpottaa erilaisia odotusaikaan liittyviä vaivoja raskauden eri vaiheissa. Synnytyksen jälkeen vyöhyketerapeuttinen hieronta myös palauttaa kehoa tehokkaasti synnytyksestä.

Vyöhyketerapeuttisilla hoidoilla voidaan

Lempeitä otteita ja tehokkaita tuloksia


Vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla voidaan tehokkaasti helpottaa erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kipuja ja aineenvaihdunnan häiriöitä.
Hieronnassa käytetään lempeitä ja rauhallisia otteita, ja hoito on aina täysin kivutonta. Hoito on ehdottoman turvallinen koko raskauden ajan.

Hoidossa jomotukset, kivut ja kireydet lievittyvät, ja aineenvaihdunta vilkastuu. Hoidon jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi, virkistyneeksi ja nukut levollisempaa unta.

Halutessasi voit aina ottaa myös vauvasi mukaan vastaanotolle – voimme hoitaa sekä lasta että vanhempaa tai vain toista tarpeen mukaan. Tutustu myös tarjoamaani vauvahierontaan.

Palveluni laadunvalvonta


Hoidon laadun takaamiseksi sinulla on kuluttajana oikeus antaa palautetta hoidosta.  Jos et ole hoitoon tyytyväinen, otathan ensisijaisesti yhteyttä minuun selvittääksesi asian.  Jos emme pääse asiassa yhteiseen ymmärrykseen, sinulla on aina oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan selvitettäväksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

Odotusajan hoitojen hinnat

Synnytystä valmistelevat hoidot:


Raskaushieronta, lantiota tasapainottavat harjoitteet (Spinning Babies
®), vyöhyketerapia ja akupunktio, aurikulohelmet

  • ensimmäinen kerta 120 min, sisältää haastattelun ja hoidon
  • muut kerrat 90 min
  • 70 €/kerta (vastaanotolla)

Synnytyksen jälkeinen koko perheen vyöhyketerapiakäynti

  • synnyttänyt vanhempi ja vauva, puoliso sekä 1–2 sisarusta
  • 140 €/kerta

Refleksologisen vyöhyketerapian harjoitushoidot

  • ensimmäinen kerta 90 min, sisältää haastattelun ja hoidon
  • muut kerrat 60 min, suositus 3 hoitokertaa vaikutuksen arvioimiseksi
  • 35 €/kerta (vastaanotolla)

Doula-asiakkaille raskausajan neljän kerran hoitopaketti

  • 90 min /kerta
  • 140 €/ neljä (4) hoitokertaa (vastaanotolla)