Piirustuskilpailun tulokset!25.10.2013

Imetysviikon kunniaksi järjestetyn Lähellä Äitiä -piirustuskilpailun voittajat ovat nyt selvillä!

Kamin (4v) piirustus Imetys telttaretkellä on vuoden 2013 Imetysviikon "Lähellä äitiä" -piirustuskilpailun voittajatyö

Kamin (4v) piirustus ”Imetys telttaretkellä” on vuoden 2013 Imetysviikon ”Lähellä äitiä” -piirustuskilpailun voittajatyö

Äänestyksessä eniten tykkäyksiä keräsi Kamin (4v) kuva ”Imetys telttaretkellä”. Imettää voi myös retkellä! Kuvan äiti ja lapset ovat asettuneet telttaan sateensuojaan. Lapset ovat tuoneet äidin selän taakse ison vaaleanpunaisen tyynyn. Teltassa on mukava ja lämpöinen tunnelma. Palkinnoksi perhe saa Leikkien -lahjakortin.

Piirtäjien kesken arvotun toisen Leikkien -lahjakortin voitti Emma (5v), joka oli piirtänyt piirroksen ”Syksypuuhat”, Syksyllä voin auttaa äitiä haravoimalla. On mukavaa tehdä siilille lehdistä pesää ja seurata muuttolintujen lentoa.

"Syksypuuhat", Emma 5v Syksyllä voin auttaa äitiä haravoimalla. On mukavaa tehdä siilille lehdistä pesää ja seurata muuttolintujen lentoa.

Kaikkien piirtäjien kesken palkittu työ ”Syksypuuhat”, Emma (5v)

Hienoja piirustuksia kilpailuun tuli yhteensä 10 kappaletta. Kaikkiaan tykkäyksiä tuli reilu 167 kappaletta ja Maitotytön valmistama Riemukukka perhospyyhkeen arvonnassa onni suosi Viivi Ristilää!

Voittajiin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä.

Paljon onnea kaikille voittajille!