Vuokralaitteet

Vuokraaminen on helppoa ja mahdollistaa tehokkaiden ja hyväksi havaittujen laitteiden käytön juuri sen aikaa kun on tarvetta. TENS-laite, jota käytetään synnytyskipujen lievitykseen tukee tehokkaasti ja lääkkeettömästi synnyttäjän omaa kehon hallintaa synnytysmatkalla. Sähkökäyttöinen Ameda Elite -rintapumppu sen sijaan auttaa tilanteissa, joilloin täytyy nostaa rintamaidon määrää sekä ylläpitää maidontuotantoa.

OBI_Tens

Vapaana

Obi TENS-sähköärsykelaite

Synnytys aiheuttaa luonnollisesti aina jonkin asteista kipua äidille. Avautumisvaiheen ja myöhemmin synnytyksen jälkeistä supistuskipua voidaan kuitenkin helpottaa lääkkeettömästi Obi TENS -laitteen avulla. Tämä laite tuottaa kipua lievittävää matalataajuista sähköärsykettä ja sitä voi käyttää raskausviikosta 37 alkaen.

Tmi Rinnalla vuokraa Obi TENS laitetta 4 viikon ajaksi alkaen rvk 38. Pakettiin kuuluu laite, elektrodien johdot x 2, patterit x 2 ja henkilökohtaiset, kertakäyttöiset elektrodit ja käyttöohjeet. Laitetta saa postitse koko Suomeen (pakkaus- ja postituskulut 5e lisätään vuokraan).

Ohjeet: varatessasi laitteen mainitse laskettu aikasi ja yhteystietosi (myös osoitteesi). Saat sähköpostitse vuokrasopimuksen luettavaksesi. Jos haluat laitteen postitse, maksat laitevuokran etukäteen laskulla.

Vuokra: 45 €/4 viikkoa, lisäelektorit 12€/pari.

Ameda_Elite_rintapumppu

Varattuina

Sähkökäyttöinen Ameda Elite -rintapumppu

Jotta lapsi saa tarvitsemansa määrän äidinmaitoa, siihen tarvitaan joskus hieman apua. Tähän tarkoitukseen voitte vuokrata yrityksemme kautta sähkökäyttöisen ammattitason rintapumpun.

Rintapumppu on hygieeninen, sitä on miellyttävä käyttää ja sillä voi lypsää maitoa yhtäaikaa molemmista rinnoista. Lisäksi sen avulla maitomäärä nousee nopeasti ja rintojen lypsämiseen käytettävä aika puoliintuu.

Käyttö on helppoa ja sisältää mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisen opastuksen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää laitteen toiminnasta sekä käyttökokemuksista.

Vuokra: 1,5 €/vrk + tuplapullosetti 35 €, pantti 50 €.

Mitä tuotteita sinä haluaisit vuokrata, ehdota niitä meille!

Täytä yhteydenottolomake tästä:

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin

    Viesti