Vauvantai synnytysvalmennusta haluamallasi hinnalla!31.03.2014

Viikonlopun Vauvamessut Jyväskylässä onnistuneesti takana. Paljon tuli juteltua mukavien ihmisten kanssa sekä tietoiskuissa heräteltyä ajatuksia, että niin synnytykseen kuin imetykseen voi valmistautua valmennuksin ja ehdottomasti kannattaakin! Eriyisesti oli mukava huomata puolisoita, joista näki että tästä saisi vinkkejä siihen kuinka auttaa tulevan vauvan äitiä, rakasta puolisoa! Esimerkiksi huomio siitä, että synnytysvalmennuksen jälkeen on keinoja kivunlievitykseen kotona juuri ennen sairaalaan lähtöä, eikä synnyttävän äidin tarvitse käydä neuvomaan puolisolle: ” hiero tuosta, eikun vähän alempaa, eikun ylempää…”.

Tuleva Jyväskylän Vauvantai-synnytysvalmennus pidetään siis ajatuksella ”maksa mitä tykkäät” eli halutessasi voit maksaa valmennuksen jälkeen sen verran kuin siitä tykkäsit- tai sitten et!

Valmennukseen on vielä paikkoja ja päätin siis jatkaa tarjousta, joten nyt on kaikilla mahdollisuus ilmoittauta tähän valmennukseen vaikka Vauvamessut olisivat jääneet viikonloppuna väliin!

Ajankohta on lauantai 26.4. klo 11-16, paikka: Tourutupa Jyväskylässä. Ilmoittautumaan pääset täältä >> tai sähköpostilla.

P.s. Vauvantai-synnytysvalmennus tapahtuu pienryhmässä kuunnellen, keskustellen sekä harjoitellen ja se ei ole ”powerpoint-esitys” (materiaalia saa kuitenkin kotiin mukaan).

Salla_synnytysvalmennus_Vauvamessut