Rinnalla -ajanvaraus verkossa

Rinnalla on ottanut käyttöön ajanvarauksen verkossa. Palvelut löytyvät kahdesta eri kalenterista, joista toisesta voit varata ajan yksilölliseen tapaamiseen ja toisesta valmennuksiin. Jatkossakin teen kotikäyntejä ja erityisesti niihin liittyen kannattaa ottaa minuun suoraan yhteyttä ja kysyä myös kalenterin vapaiden aikojen ulkopuolelta tapaamisaikaa. Myös tapaamisajat toimitilassa, Savonmäentie 3:ssa Vaajakoskella, on mahdollisia kalenterin ulkopuolla. Joten otathan yhteyttä, jos kalenteristä ei löydy sinulle sopivaa aikaa.

Tästä voit varata yksilöllisen vastaanottoajan:

Varaa aika
Palveluina mm. vyöhyketerapia, imetysohjaus, doulakeskustelu. Lisäksi voit varata ajan Tens-laitteen tai rintapumpun hakemista varten, mutta muista olla etukäteen vuokrauksesta yhteydessä, jolloin sovimme tarkemmin vuokrauksen ajankohdasta ja ehdoista. Kaikki palvelumme löydät täältä.

Täältä löydät tulevat Rinnalla ja  Vauvantai®-valmennukset:

Varaa aika
Valmennukseen voit ilmoittautua suoraan ajanvarauksen kautta. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää valmennuksesta, niin voit olla yhteydessä suoraan sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.