Palvelut

Synnytysvalmennus

Vauvantai® -synnytysvalmentajana tarjoan lämminhenkistä ja toiminnallista valmennusta.

Lue lisää »

Hinnasto

Palveluiden hinnat

Lue lisää »

Imetysvalmennus

Imetysvalmennuksen tavoitteena on edistää lapsen ja äidin sekä koko perheen hyvinvointia. Valmennukseen osallistutaan jo ennen lapsen syntymää. Imetysvalmennuksessa käsitellään monipuolisesti imetyksen ensihetkiä ja -kuukausia.

Lue lisää »

Imetysohjaus

imetysohjaus_video

Jokainen lapsi imee tavallaan. Imetys on kuitenkin aina palkitsevaa ja siihen kannattaa panostaa.

Imetysohjauksen tavoitteena on edistää ensisijaisesti lapsen ja äidin, mutta samanaikaisesti myös koko perheen hyvinvointia. Imetysohjausta voi olla heti vauvan synnyttyä tai vasta imetyksen edettyä pidemmälle. Imetyksen käytännönohjauksessa puolestaan huomioidaan lisäksi perheen omat kokemukset ja voimavarat.

Lue lisää »

Vyöhyketerapia

vauvavyöhyketerapia_video
Vauva viestii herkästi hyvinvoinnistaan. Hyvästä huolenpidosta huolimatta, vauva saattaa ajoittain tai jatkuvasti kärsiä mm. vatsa- ja/tai iho-oireista, ummetuksesta ja toistuvista korvatulehduksista. Pitkään jatkuneena tällaiset epämiellyttävät tunteet lisäävät vauvan itkua ja aiheuttavat myös unettomuutta.

Lue lisää »

Doulapalvelut

Synnytys- ja perhedoulapalvelut

Lue lisää »

Imetystietoa

Vauva pyrkii syntymänsä jälkeen viisaasti vaistonvaraisesti rinnalle. Imetys herkistää äitiä lapsen viesteille ja vahvistaa molemminpuolisen kiintymyssuhteen rakentumista.

Äidinmaito on myös seuraavan puolen vuoden ajan vauvan pääasiallinen ravinto. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että imetys saa arvoisensa tuen ja ajan.

Lue lisää »