Maailman keskoslasten päivä 17.11.201517.11.2015

Keskosena syntyneet ovat tärkeä lapsiryhmä, jonka elämää olen saanut seurata jo 9 vuoden ajan. Vertaistukea ja tietoa on hyvä olla sillä nämä hätähousut ovat jokainen yksilöitä omassa elämässään ja tekevät sinnikkään päättäväisesti asioita omalla aikataulullaan. Onnittelut Jyväskylän keskoslasten perheiden tukikohdalle ”Hätähousut ryhmälle” ansiokkaasta työstä vertaistuen parissa. Osallistun yritykseni kanssa tukemaan juhlapäivän ohjelmaa ja tarjoilua.

Keskoslasten paiva_Jyvaskyla

TERVETULOA HÄTÄHOUSUJEN JÄRJESTÄMÄÄN
keskoslastenpäivän juhlaan klo. 18:15 NNKY:n juhlasaliin osoitteessa Puistotori 4.
Ohjelmassa luvassa mm. lasten musiikkiesityksiä, askartelua ja kasvomaalausta. Juhlassa keskustelua keskosuuden teemasta ja tietoiskuja.

Luvassa myös arpajaiset joiden tuotto käytetään keskoslasten ja heidän vanhempiensa vertaistukitoimintaan, joten mikäli haluat ottaa osaa yhteiseen hyvään ja saada mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja, niin varaathan käteistä mukaan juhlaan.

Illan päättää klo. 20:00 hiljainen kynttiläseremonia kaikille keskosena syntyneille lapsille.

Tilaisuus on avoin kaikille joita keskosuus jollain tavalla koskettaa tai aihe muuten kiinnostaa.
Päivän väri on violetti, jolloin voit halutessasi pukeutua teemavärin mukaan.

Jyväskylän valon kaupunki hanke valaisee päivän kunniaksi Rakentajantalon ympäristöineen teemavärillä. Käykääpä ihastelemassa juhliin tullessa upeita valaistuksia.

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Hätähousut yhteistyössä: Mll Jyväskylän alueyhdistys sekä KEVYT – keskosvanhempien yhdistys.
Tapahtumaa tukemassa myös: MelliEco Desing, Puttipaja, Hippakauppa, Apua Jumiin, Confetti, Punnitse&Säästä, Karstulan autokatsastus, Jyvässeudun hoivapalvelut, Rinnalla, Kirjapaino Ässä, Pitopalvelu Raija Sipinen, PANDA, Joel Jyrinki, Jyskän hovileipurit, Harjun paperi, Sinelli, Dressmann